A Metallica-feldolgozással berobbanó mexikói lánytestvérek triója most új klippel jelentkezett a Disciple című saját dalukhoz.

The Warning

A mexikói lánytestvérekből álló hard rock trió, a The Warning kiadta debütáló EP-jét, a ’Mayday’ című kiadvány a Lava / Republic Records gondozásában jelent meg. A zenekar tagjai a Villareal nővérek, Daniela „Dany” gitáros-énekes, Paulina „Pau” dobos-énekes és Alejandra „Ale” basszusgitáros vokalista, kőkemény power triójuk magával ragadó és megalkuvást nem tűrő rockzenét játszik. A lánytrió Alessia Cara énekes-dalszerzővel karöltve nemrég jelentette meg a Metallica Enter Sandman című dalának új feldolgozását, amely a ’The Metallica Blacklist’ című, az ikonikus „Black Album” 30 éves jubileuma alkalmából született kiadványon kapott helyet.

 

 

A lányok zenei karrierjüket erőteljes online megjelenéssel kezdték, mostanra több mint 120 milliós YouTube-nézettséget és 15 milliónyi streamet gyűjtöttek össze. Nem sokkal ezután már Alice Cooperrel léptek fel, és a Mother Of All Rock fesztiválon is egyetlen mexikói zenekarként léptek színpadra, valamint két telt házas koncerten nyitottak Mexikóvárosban és Guadalajarában a The Killers és a Def Leppard előtt.

A ’Mayday’ EP a tüzes Disciple című dallal indul, melyhez most forgattak videóklipet, de készült film korábban a Choke, Evolve és Martirio dalokhoz is. Ezek egy olyan zenekart mutatnak, amely sokat fejlődve elsajátította a feszültségépítés művészetét, ügyesen mozognak a hangnemváltások közt és lenyűgöző, fülbemászó refrénekben csúcsosodik ki a munkájuk.

A ’Mayday’ EP dallistája:

1. Disciple
2. Choke
3. Animosity
4. Z
5. Evolve
6. Martirio

The Warning - Mayday EP

Megosztás