A nosztalgia mindent szebbé varázsol. „A ‘Rock And Roll Radio’-t hallgatva egy gyors olasz sportkocsi első ülésén találod magad, ahogy száguldasz végig a neonfények közepette az álmok országútján.” – mondta lemezéről a gitáros-énekes. Próbáld ki te is! Bejön?

Michael Palace

Michael Palace (Kryptonite, First Signal, Cry Of Dawn) svéd multiinstrumentalista zenész-énekes, de főként gitárosként vált ismertté a Frontiers Music különböző projektjeinek köszönhetően. Decemberben azonban már a harmadik önálló lemeze jelenik meg, melyről elsőként a Way Up Here című dalt mutatták be.

A ‘Rock And Roll Radio’ egy remek AOR-album. A nosztalgia mindent szebbé varázsol, és Palace pontosan úgy szállítja a ’80-as évek dallamos rock zenéjét, ahogy emlékszünk rá: álomszerű billentyűszőnyegek, többrétegű, szárnyaló gitárok, hatalmas dobképletek és mennydörgő basszusok. „A ‘Rock And Roll Radio’-t hallgatva egy gyors olasz sportkocsi első ülésén találod magad, ahogy száguldasz végig a neonfények közepette az álmok országútján.” – mondta Michael.

„Ezt a felemelő dallamot, mely megszépíti a napod, Oscar Bromvall-lal együtt írtam. A videót Anders Roos készítette a Quality Hotel Globe-nál, akik voltak elég nagylelkűek ahhoz, hogy ezt a pompás helyszínt a Stockholm városára nyíló gyönyörű kilátással a rendelkezésünkre bocsássák” – tette hozzá.

Dallista:

01. Rock And Roll Radio
02. Castaway
03. Way Up Here
04. Cold Ones
05. Eleonora
06. Hot Steel
07. My Gray Cloud
08. Origin Of Love
09. She’s So Original
10. Strictly By The Rules
11. When It’s Over
12. Fight

Közreműködők:

Michael Palace – ének és valamennyi hangszer, kivéve
Oscar Bromvall – szólógitár (Hot Steel)
Jordan Cox – háttérvokál (Castaway)

Palace - Rock And Roll Radio


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás