Nem. Nem elírás. December 18-án új nagylemezt ad ki Andy Scott bandája, a The Sweet az utóbbi idők bezártságára utaló ‘Isolation Boulevard’ címmel. Az első kislemezdal címe is nem kevésbé déjà vu érzéseket keltő: Still Got The Rock.

The Sweet

Andy Scott jelentette be, hogy az izoláció közepette is dolgozott a banda, és elkészült nagylemezüket hamarosan megjelentetik digitális formában. December 8-án jön ki a Still Got The Rock digitális kislemeze, 10 napra rá pedig az ‘Isolation Boulevard’ album. Korlátozott példányszámú színes vinyl is előrendelhető mindkettőből a fenti megjelenési dátumoktól kezdődően, ám a fizikai példányok csak 2021 elején érkeznek, CD formátumban pedig még később, valamikor a jövő év folyamán lesz elérhető az anyag.

 

 

„Szeretnék megosztani valamit, amit az album keverése közben írtam le. Most igencsak megrendítőnek tűnik, mivel nem sokkal később újabb karanténba vonultunk. – mondta Andy Scott. – »Az izolációban készült felvételek során számos technikai akadályt kellett leküzdenünk, ám ez az album bizonyítja, hogy pozitív hozzáállással semmi sem lehetetlen!«”

Ha javul a helyzet a világban, 2021-ben a The Sweet új turnéra indul. Addig is várhatjuk az új anyagot vagy befizethetünk a csapat online koncertjére, melyet november 28-án tartanak!

A zenekar felállása jelentősen megváltozott, mióta nem láttuk őket: Andy Scott (szólógitár, ének) oldalán Bruce Bisland (dob, ének) jelenléte állandósult Mick Tucker halála óta, ám tavaly új tagok érkeztek Lee Small (basszusgitár, ének) és Paul Manzi (ének) személyében. Koncerteken legutóbb Steve Mann (billentyűs hangszerek, gitár) segítette ki őket.

The Sweet - Still Got The Rock

Megosztás