Már két éve kiadta digitális kislemezen Mary Did You Know című karácsonyi dalát az ex-Iron Maiden gitáros vezette szupergroup, a Lionheart. Most vinyl kislemezen is megjelent és a bevételeit karitatív célra ajánlották fel.

Lionheart

Ma jelent meg limitált, fehér színű kislemezen a Lionheart Mary Did You Know című dala, melyet két éve írtak, de akkor csak digitális formában adták ki. Az újrakevert verzió fél perccel rövidebb lett, viszont még jobban szól, mint a két karácsonnyal ezelőtti. A hozzá készített klipet is átdolgozták. A kislemez B oldalán az idén megjelent ‘The Reality Of Miracles’ nagylemez címadó dalának egy újramixelt változatát találjuk. Dennis Stratton, az Iron Maiden egykori gitárosa két éve így beszélt a dalról: „Évek óta ugyanazokat a sablonos popdalokat kapjuk karácsonykor, és úgy éreztük, itt volt az ideje, hogy hozzunk valami frissességet, egy kicsit több erőt és lendületet a karácsonyba. A világ jelen zavaros állapotában egy pozitív üzenetet akartunk közvetíteni.” Akár ma is mondhatta volna!

A Lionheart tagjai Dennis Strattonon kívül Lee Small énekes (ex-Shy és Phenomena), Steve Mann gitáros-billentyűs (Michael Schenker Fest, MSG), Rocky Newton basszusgitáros (ex-McAuley Schenker Group) és Clive Edwards dobos (ex-UFO, Wild Horses és Uli Roth Band).

Az 500 példányban megjelent kislemez nemcsak kiváló minőségű gyűjtői darab az összes dallamosrock-rajongó számára: a bevétel száz százalékát a Little Havens gyermekhospice-ház számára utalják át. A Little Havens Hospice palliatív és segítő ellátást kínál komplex vagy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő csecsemők, gyermekek és tinédzserek számára. A hospice éjszakai szállást, sürgősségi rendelkezésre állást, tünetkezelést és szeretetteljes gondoskodást kínál a gyermek életének végén.

A kislemez tartalma:

A oldal:
Mary Did You Know (Christmas 2020 Version)

B oldal:
The Reality Of Miracles (Solstice Mix)

Lionheart - Mary Did You Know


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás