A Judas Priest előzenekaraként hétfőn Budapestre érkező Dead Daisies klippel vezette fel Shine On című vadonatúj dalát. Ezt és az egy hónappal korábban bemutatott Radiance-t is játsszák a turnén.

The Dead Daisies

Nagy nyári Európa-turnéra indult a Dead Daisies. Fesztiválfellépések, headliner koncertek, valamint előzenekari státusz a Judas Priest vagy a Foreigner előtt. Ezek váltakoznak, és ez persze befolyásolja a műsoruk hosszúságát is, de az eddigi műsorösszeállítások alapján a két új dalt jó eséllyel elnyomják nálunk is.

 

 

A Shine On a második digitális kislemezdal a nyár végére ígért új albumról, a ‘Radiance’-ről. Az első a címadó volt, melynek klipjében egy virtuális metatérben jelent meg a zenekar. A Shine On videóját zömmel a stúdiófelvételek alatt készült anyagokból vágták össze. Itt látható először élőben az új felállás, melynek tagjai Doug Aldrich gitáros (Whitesnake, Dio), Brian Tichy dobos (Whitesnake, Ozzy Osbourne, Billy Idol), Glenn Hughes basszusgitáros-énekes (Deep Purple, Black Country Communion), valamint David Lowy ritmusgitáros (Red Phoenix, Mink).

Megosztás