Úgy látszik, Metal God nem vette be a fogalmazásgátlót, ismét egy kötetnyi magvas gondolatot zúdít rajongóira.

Rob Halford

’Biblical: Rob Halford’s Heavy Metal Scriptures’ címet viseli Metal God új könyve, amely november 1-én jelenik meg a Hachette Books kiadó gondozásában. A kötetben a Judas Priest frontembere sok szemszögből mutatja be a hard rock és a heavy metal világát. Rob Halford elmondja véleményét a műfajról, anekdotázik, minél több oldalról igyekszik bemutatni a zenébe fektetett munkát, a rock and roll életformát, miközben turnékról, tetoválásokról, drogról és ördögszarvról értekezik.
A közvetlen, laza történetmesélés mélyenszántó gondolatokkal keveredik, melyben érzelmektől abszolút nem mentesen mesél a zeneiparban eltöltött ötven évéről. A ’Biblical’ elkalauzol a kulisszák mögé, bemutatja a Priest lemezeit és elviszi az olvasót a rock and roll izgalmas országútjára.
„Miután a ’Vallomás’-ban vezekeltem a bűneimért, eljött az idő, hogy „biblikus” legyek, és elkalauzoljam a gyülekezetemet olyan tájakra, amelyek meghatározták Metal God életét. Szóval helyezzétek magatokat kényelembe a templom padjain, és hallgassátok biblikus történeteim” – így vezette fel Rob a második könyvét.

 

 

Rob Halford Biblical

Megosztás