A következő hónap elején érkezik a thrash műfaj ikonjának soron következő nagylemeze. A ’Titans Of Creation’-ről a második önálló tételt a kiadó tette közzé a világhálón.

Testament – Dalpremier: itt a Children Of The Next Level

Április 3-án jelenik meg a Testament új albuma ’Titans Of Creation’ címmel. A 2016-os ’Brotherhood Of The Snake’ folytatását Juan Urteaga segítségével rögzítette a csapat, a keverést pedig nem másra, mint Andy Sneapre bízták. A zenekar tagjai korábban már többször is nyilatkoztak a lemezzel kapcsolatban, legutóbb Chuck Billy egy interjúban a következőket mondta: „Nem tudok meglepetésekről, de úgy gondolom, hogy addig mindenképpen izgalomban tartjuk a rajongókat, amíg van valami új, valami különleges csavar, érzés a zenében, mely továbbra is Testament. Úgy érzem, hogy Eric Peterson ismét összehozott néhány új riffet. Az egész szögegyenes Testament, ahogy mindig is, de dalszerzés szempontjából van rajta minden, egy adag mindenféle hangulatból. Úgy gondolom, hogy a rajongók azt fogják gondolni, hogy ez megint egy különböző Testament-album.”

A Nuclear Blast webes kereskedésében már különleges LP lemezekkel készülnek: ezeken a föld, a tűz és a levegő elem színei jelennek meg. Ezek mellett készül képlemezes változat és ezüst színű vinyl is. Ezeket IDE kattintva lehet megvásárolni. Végül, de nem utolsó sorban jöhet a mai főszereplő, a Children Of The Next Level.

Megosztás