Az 1993 óta létező zenekarban most először fordul elő, hogy az alapító gitáros, Dean Wells maga énekel a dalokban. Mindjárt le is tesztelhetjük az A Deep State Of Awake-ben, hogyan. Ellenpontozásként azért ott van Jason Wisdom is a Death Therapyból.

Teramaze

Az ausztrál progresszív metál együttes, a Teramaze új albumát saját kiadójuk, a Wells Music adja ki 2020. október 9-én. A bandcampen keresztül közösségi finanszírozással készülő ‘I Wonder’-ről bemutatott első videót is maga a zenekar rendezte az A Deep State Of Awake dalhoz. A dalban vendégénekesként megjelenik Jason Wisdom a Death Therapyból.

Az ‘I Wonder’-rel a Teramaze egy újabb lenyűgöző darabot szállított le a modern progresszív metál hívőinek, mely óhatatlanul épít a ‘Her Halo’ és az ‘Are We Soldiers?’ által kitaposott útra. A csapatban Dean Wells az egyetlen állandó tag, a legutóbbi album óta is változott az összeállítás, távozott Jonah Weingarten billentyűs és érkezett a helyére Chris Zoupa gitáros. A legnagyobb váltás azonban, hogy ismét kilépett Brett Rerekura énekes, aki egy négyéves kihagyástól eltekintve 1993 óta a banda tagja volt. Most először maga Dean Wells vette át az énekesi szerepkört, aki ezt mesélte a felvételekről: „Az ‘I Wonder’ egy olyan album, amilyet személyesen nagyon régóta szerettem volna megírni. Andrew, Chris és Nick szereplése – akik a Teramaze történetének ebben a fejezetében velem vannak – volt a tökéletes összeállítás ehhez. Úgy gondolom, hogy mindent sikerült belevinnünk ebbe a zenébe, amit elhatároztunk. Ez a legemocionálisabb és legőszintébb album, amit életemben dalszerzőként megalkottam, és ez igazán nagy kihívás volt. Nagyon élveztem az írás, az éneklés és az énekfelvétel folyamatát is. Ha igazi Teramaze-rajongó vagy, akkor imádni fogod ezt az albumot!”

A 2020-as felállás:

Dean Wells – gitár, ének
Andrew Cameron – basszusgitár
Nick Ross – dobok
Chris Zoupa – gitár

Dallista:

01. Ocean Floor
02. Only Daylight
03. Lake 401
04. A Deep State of Awake
05. Here To Watch You
06. Sleeping Man
07. Idle Hands / The Devil’s Workshop
08. RUN
09. This is Not A Drill
10. I Wonder

Teramaze - I Wonder


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás