fbpx

„A Here To Watch You egy olyan dal, amelyben összekapcsoltuk a Teramaze korábbi stílusait a jelennel, és a ‘Her Halo’ című albumunk témáit hoztuk át a mába.” – mondta a dalról Dean Wells gitáros-énekes.

A Dean Wells (gitár, ének), Andrew Cameron (basszusgitár), Nick Ross (dobok) és Chris Zoupa (gitár) felállás az ‘I Wonder’-rel egy újabb lenyűgöző darabot szállított le a modern progresszív metál hívőinek, mely óhatatlanul épít a ‘Her Halo’ és az ’Are We Soldiers?’ által kitaposott útra. A csapatban Dean Wells az egyetlen állandó tag, a legutóbbi album óta is változott az összeállítás, távozott Jonah Weingarten billentyűs és érkezett a helyére Chris Zoupa gitáros. A legnagyobb váltás azonban, hogy ismét kilépett Brett Rerekura énekes, aki egy négyéves kihagyástól eltekintve 1993 óta a banda tagja volt. Most először maga Dean Wells vette át az énekesi szerepkört, aki ezt mesélte a felvételekről: „Az ‘I Wonder’ egy olyan album, amilyet személyesen nagyon régóta szerettem volna megírni. Andrew, Chris és Nick szereplése – akik a Teramaze történetének ebben a fejezetében velem vannak – volt a tökéletes összeállítás ehhez. Úgy gondolom, hogy mindent sikerült belevinnünk ebbe a zenébe, amit elhatároztunk. Ez a legemocionálisabb és legőszintébb album, amit életemben dalszerzőként megalkottam, és ez igazán nagy kihívás volt. Nagyon élveztem az írás, az éneklés és az énekfelvétel folyamatát is. Ha igazi Teramaze-rajongó vagy, akkor imádni fogod ezt az albumot!”

Az A Deep State of Awake után most a Here To Watch You című tétel lett publikus. „A Here To Watch You egy olyan dal, amelyben összekapcsoltuk a Teramaze korábbi stílusait a jelennel, és a ‘Her Halo’ című albumunk témáit hoztuk át a mába, hogy alapvetően arról beszéljünk, embereket online üldöznek és lehetetlen ezt teljesen kiirtani a társadalmunkból, de hiszünk abban, hogy létezik egy új generáció, akik egy jobb helyre vezetnek bennünket, ahol emberi lényekként tisztelettel bánunk egymással.” – magyarázta Dean Wells gitáros-énekes.

Aki részt szeretne venni a közösségi finanszírozásban, látogasson el a Teramaze Bandcamp-oldalára!


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás