November 12-én nagykoncertet ad Bródy János, aki összefoglalja a Papp László Budapest Sportaréna színpadán 1964-ben indult, rendkívüli gazdagságú művészi pályáját. Jegyek már csak korlátozott számban kaphatók a Broadwaynél.

Bródy János 2022. november 12-én újra a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet, a nagyszabású előadás műsorában a legendás dalszerző és előadóművész teljes életművének esszenciája szerepel, a régebbi daloktól kezdve a legújabbakig. Legutóbbi, ’Gáz van, babám!’ című lemeze a 75. születésnapjára jelent meg, így a mostani arénakoncerten számos új dalt is hallhat majd a nagyközönség.
Olyan időket élünk, amikor már minden koncertre úgy kell készülni, hogy akár az utolsó alkalom lehet, hogy személyesen találkozzon az alkotóművész és közönsége. A dalok már bizonyították, hogy túlélik a viharos idők hullámait, és ezalkalommal újra láthatják a magyar nyelvű rockzene alapító atyját az aréna színpadán. Bródy János minden megpróbáltatás ellenére művészetével vigaszt nyújt és reményt ad, hogy lesz még egyszer szép a világ.
Jegyek elővételben kaphatók a Broadwaynél, a jegytérképre pillantva az látható, hogy jó lesz sietni, ha valaki nem akar lemaradni a nagy előadásról, részletek az esemény Facebook-oldalán.

 

 

Megosztás