Az eredeti felállásában ismét aktív tatabányai hard rock zenekar második videóklipjét mutatta be a GrundRecords kiadónál. A Kint zakatol már gyakorlatilag előzetese a nyár elején megjelenő albumnak.

ÖnésÖN

A zenekar gitárosa így nyilatkozott az új dalról és a klipről: „A név ne tévesszen meg senkit! A zenekar a minőségi dallamos rock képviselője, költői igényességű magyar szövegekkel alátámasztva. Nem szeretjük a hasonlítgatást, de ilyen nevekkel példálóznak a zenénk kapcsán, mint a Toto, a Foreigner, a Bon Jovi, a Bikini, az Edda Művek és Demjén. Ezekért mi nem haragszunk, megtiszteltetésnek vesszük. A klip a 2020 őszi újjáalakulás után felvett második dalunk képi megjelenése. Az első Nem nekünk szól a rádió címmel jelent meg korábban a GrundRecords kiadásában. Mondhatjuk, hogy definitív ez a dal számunkra. Sokrétű a szövege: szólhat a szakításról, a megújulásról, az élet értelméről, de nekünk ez az újrakezdésről szól. Arról, hogy hogyan találták meg egymást 25 év után a régi barátok és zenésztársak, és hogyan kerültek ismét közös, alkotói hullámhosszra. A klip ezt mutatja be. Mivel a zenekar nagy energiákat befektetve megy előre, ez a két digitálisan megjelent dal csak a kezdet, most már ezek gyakorlatilag előzetesei a nyár elején a GrundRecordsnál megjelenő, ’Tegnapról mára’ című albumnak. A két klipben megismert stílusra, tempóra és minőségre lehet számítani az albumon is. A dalokat már megírtuk, az újrahangszerelés és a stúdiómunkák fogják feltenni rájuk a koronát. Mi nagyon várjuk!”

A Kint zakatol egy rádióbarát nóta, ami egyaránt bejöhet a Bikini, az EDDA Művek, a Republic vagy a P.Mobil rajongóinak.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás