Új sztárcsapat alakult, melyben Chris Jericho, Josh Villalta, Nita Strauss, Phil Demmel és Johnny Christ fogtak össze. A gárda hamarosan be is mutatja első dalát, mely az Iron Maiden Aces High című tételének feldolgozása lesz.

The Wheelblocks

Új bandát alapított Chris Jericho (Fozzy), Nita Strauss (Alice Cooper), Phil Demmel (Vio-Lence, ex-Machine Head), Johnny Christ (Avenged Sevenfold) és Nita Strauss barátja, Josh Villalta. A zenészek a The Wheelblocks név alatt fogtak össze és első dalukat hamarosan meg is hallgathatjuk. A dal egyébként az Aces High az Iron Maidentől, tehát egyelőre nem saját anyagban utaznak, de a jövőre vonatkozó tervekről sincs egyelőre hír, így akár az is valószínűsíthető, hogy csak a járvány idejére fogtak össze.

 

 

Chris Jericho korábban arra a kérdésre, hogy Alice Cooper is beszáll-e a csapatba, a következőket mondta: „Nos, ez nem teljesen igaz, valójában ez még egyfajta titok. De ez egy újabb szupergroup. Ha a másik projektem, a Kuarantine a valaha volt legrosszabb szupergroup, akkor azt kell mondjam, hogy a The Wheelblocksban sokkal több sztár ereje benne van. Alice Cooper nincs benne, a csapatának egy kiemelkedő tagja viszont igen.”

 

Megosztás