Aldo Lonobile (Secret Sphere) vezetésével készült az új Sweet Oblivion-lemez, amelyet a Strong Pressure klipjével máris elkezdett népszerűsíteni a Frontiers Music.

Geoff Tate

A 2019-es debütáló lemezével igencsak felkavarta a nemzetközi rock- és metálzene világát a Sweet Oblivion, mert Geoff Tate-et visszahelyezte egy olyan zenei közegbe, amely hasonlít a Queensrÿche ’80-as évekbeli klasszikus albumainak hangzására. De ami annyira jól működővé tette az albumot, hogy egyszerű nosztalgiázás helyett különböző újabb hatásokat kevertek bele, amitől a rajongók Tate-et egy olyan előadói környezetben hallják, amely egyszerre megszokott és egyben új is. A ’Relentless’ című lemezen Simone Mularoni helyett a dalírást Aldo Lonobile gitáros (Secret Sphere, Timo Tolkki’s Avalon, Archon Angel) irányította, és a többi zenészt is lecserélték.


Jöjjön akkor az ígért dal, a Strong Pressure, melyhez szöveges videó készült. Kíváncsian várjuk, milyen irányba mozdult el a zene a változtatásoknak köszönhetően. Az április 9-én érkező újdonság CD-n és zöld vinyl lemezen már előrendelhető a kiadó webes boltjában.

’Relentless’ dallista:

01. Once Again One Sin
02. Strong Pressure
03. Let It Be
04. Another Change
05. Wake Up Call
06. Remember Me
07. Anybody Ot There
08. Aria
09. I’ll Be The One
10. Fly Angel Fly

Sweet Oblivion

Megosztás