fbpx

Jövőre már 11. alkalommal lesz önálló napja a neves metálkiadónak a bajorországi fesztiválon, amelyen fellép a Testament, az Exodus, a Paradise Lost, a Benediction és a Fleshgod Apocalypse.

Nuclear Blast Label Night 2021

A Nuclear Blast így kommentálta a bejelentést: „Az idén lett volna a tizedik évfordulója a kezdeményezésnek, de sajnos ez az év sorscsapás a rockfesztiválok történetében. Mi viszont már látjuk a fényt az alagút végén, és az elhalasztott jubileumot olyan nevekkel fogjuk megünnepelni, mint a Testament, a Paradise Lost, a Benediction, akik végre bemutathatják a ragály évében kiadott albumaikat, de az Exodus, és a Fleshgod Apocalypse is új zenékkel fog jelentkezni, páratlan élményben lesz részetek!”

A súlyosabb műfajra szakosodott, és 1997 óta megrendezésre kerülő ’Summer Breeze’ fesztivál mára évi 40 ezer látogatót vonz, és az indulás óta több mint 1000 banda lépett náluk színpadra. A jegyek értékesítése már elkezdődött – akár 2021-2022-2023. évekre szóló bérlet is kapható – a ’Nuclear Blast Label Night’-napra külön jegyet nem kell venni.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás