A mai napon a gothic metal brit legendája, a Paradise Lost bejelentette, hogy Guido Zima dobossal ismét teljes a zenekar felállása. Ősszel az Ultima Ratio Fest 2023 keretében élőben is megnézhetjük őket.

Paradise Lost

Greg Mackintosh gitáros jelentette be: „Üdvözöljük Guidót a Paradise Lost új dobosaként. A 2022 végi európai turnénk során rázódott össze velünk, és olyan jó munkát végzett, hogy úgy döntöttünk, ő lesz az új dobosunk, és az összes közelgő PL-koncerten ő fog játszani, valamint együtt dolgozik majd velünk a jövőre megjelenő következő albumunk anyagán.”

 

 

Paradise Lost Guido Zima

A zenekar a nyáron több fesztiválkoncertet is ad, ősszel pedig csatlakozik az Ultima Ratio Fest 2023-hoz, hogy a Primordial, valamint a finn melodikus death metal csapat, az Omnium Gatherum és az osztrák postblack-metal banda, a Harakiri For The Sky társaságában járja be Európát. A közös turnéval a Barba Negrában is zúznak egyet legjavából, szóval október 8-án mindenki kösse fel a gatyáját, mert a nagy sikerű 2022-es kanyar után jön az Ultima Ratio Fest folytatása. Jegyeket szokás szerint a Rock 1 oldalán lehet vásárolni.

Ultima Ratio Fest 2023

Megosztás