A Styx összekötötte a kellemeset a hasznossal, pontosabban a karitativitást az üzlettel. A ‘Cyclorama’ lemez egyik dalához készült új videójukkal a frontvonalban dolgozókat támogatják, ugyanakkor felhívják a figyelmet, hogy a lemez immár elérhető az online platformokon.

Styx

„Örömmel osztjuk meg veletek a ‘Cyclorama’ albumunk These Are The Times című dalához készült új videónkat. A ‘Cyclorama’ mostantól elérhető minden streaming platformon! A frontvonalban dolgozóknak nagy köszönet. A pittsburghi régió példátlan gazdasági, egészségügyi és humán szolgáltatásokkal kapcsolatos kihívásokkal néz szembe a COVID-19 vírus által kiváltott globális közegészségügyi világjárványban. Erre válaszul március 16-án a helyi jótékonysági szervezetek partnerségben létrehozták az Emergency Action Fund alapítványt, amely folyamatosan ítél oda működési támogatásokat a sürgősségi szolgáltatók és nonprofit szervezetek számára, amelyek a helyreállítás első vonalában szolgálnak.” – írták Facebook-oldalukon.

 

 

Pár nappal korábban ellenben egy videóüzenetben számolt be James Young és Tommy Shaw arról, hogy folynak a munkálatok a következő lemezükön. A 2017 júniusában megjelent ‘The Mission’ 14 év után követte a ‘Cyclorama’-t. Úgy tűnik, most nem kell annyit várnunk a folytatásra. Shaw szerint James “JY” Young (ének, gitár) nemrég csatlakozott Tommyhoz a nashville-i házi stúdiójában, ahol „tekert pár gitárszólót és éneksávokat is felvett” a Styx következő albumához.

Update from JY and Tommy

Update from JY and Tommy

Közzétette: Styx – 2020. augusztus 17., hétfő

Todd Sucherman dobos azt mondta az Audio Ink Radiónak, hogy az új anyag „határozottan a progresszív oldalát mutatja meg a csapatnak, persze mindig nagy hangsúlyt fektetve a dallamokra és a dalszövegekre. Számos dal szól arról, hogy mi folyik a világban jelenleg. Néhány szövegrész olyan, mint egy prófécia, van egy dal, a Sound The Alarm, melynek a lejátszását majdnem abbahagytam és sírva fakadtam, miközben gyakoroltam, mert úgy hangzik, mintha arról írta volna Tommy, ami manapság történik. Mintha ma írta volna!”

Megosztás