Úgy látszik, Amerikában is enyhülnek a korlátozások, végre a zenekar is feltűnik egy videóklipben, és a világjárvány idején közvetítik a bibliai üzenetet: „cselekedj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled cselekedjenek.”

Stryper 2020

Ma jelent meg a Stryper tizenharmadik stúdióalbuma, az ’Even The Devil Believes’. Ez az ötödik a Frontiers Musickal kötött szerződésük óta és az első, melyen a csapat új basszere, Perry Richardson teljes értékű tagként szerepel. Korábban Michael Sweet elhintette, hogy egy olyan dal is helyet kapott a lemezen, amit a múltból vettek elő, de sosem jelentették meg korábban. Most az is kiderült, hogy az Invitation Only című nótáról beszélt. A megjelenés napján szokásos új klipben végre – a korábbi két animált szöveges videó után – a zenekar is megjelenik. Korábban a Blood From Above és a Make Love Great Again kapott videótámogatást.

 

 

„Ezt az albumot a világjárvány idején rögzítettük, és hiszem, hogy az üzenete tökéletesen passzol azokhoz az időkhöz, amikben élünk – mondta Sweet. – Ez a remény, az inspiráció és a fény lemeze a legsötétebb időkben.”

És hogy ez mennyire igaz, azt bizonyítja a Do Unto Others című daluk, mellyel azt üzenik, „cselekedj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled cselekedjenek.”

A hivatalos megjelenéssel egy időben elérhetővé tették a YouTube-on is a teljes albumot, amit akár itt is végighallgathatsz:

Megosztás