Épp tegnap írtunk a hamarosan megjelenő Sunbomb-lemezről, máris itt van Tracii Guns és Michael Sweet első közös dala, a No Tomorrows. Teszteld, hogy sikerült a doom metal összeolvasztása a Judas Priest hatásaival!

Sunbomb

A Sunbomb Tracii Guns és Michael Sweet közötti új zenei szövetkezés. Állítólag olyan klasszikus metálbandák hatásait olvasztották össze Tracii metál alfajok – különösképpen a doom metal – iránti szeretetével, mint a Black Sabbath és a Judas Priest. A lemez zenei stílusa sokkal keményebb, mint amit elvárhatnánk ettől a két zenésztől.

 

 

Tracii Guns azt mondta: „A Sunbomb előbb csak egy ötlet volt, aztán egy kísérlet. Amikor meghallottam az elsőként elkészült énekrészt, Michael hangja teljesen lenyűgözött. Izgalmas album lesz!” Michael Sweet pedig így reagált, visszahallgatva a közös felvételeket: „Nehéz elhinni, hogy csak néhány évvel ezelőtt találkoztam először Tracii-vel. Azonnal megtaláltuk a közös hangot, és nyilvánvalóan ugyanúgy szeretjük a metált. Tracii küldött nekem egy dalt, aminek imádtam a hangulatát, és végül megkért, hogy énekeljek az egész albumon. Azt szeretem benne, hogy határozottan különbözik nemcsak az én stílusomtól, de Tracii-étől is. Azt hiszem, a rajongók imádni fogják ezt az albumot, és bár a múlt legnagyobb metálzenekaraira emlékeztet, friss pörgést is visz bele. Megtiszteltetés számomra, hogy részese lehettem!”

A május 14-én megjelenő ‘Evil And Divine’-ról az első bemutatott dal a No Tomorrows, melyhez szöveges videót készített a kiadó.

Megosztás