A zenekar rajongói számára nem új keletű a bizonytalanság: hogyan és legfőképp mikor folytatódik a Stone Sour sztorija? Vagy folytatódik-e egyáltalán?

Stone Sour

Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) a ’The Green Room With Neil Griffith’ podcast vendége volt a napokban. A beszélgetés apropója viszonylag pozitív téma volt, hiszen az énekes szólólemeze már célegyenesben van. A zenész nem zárkózott el a kellemetlenebb kérdések elől sem, így amikor szóba jött, hogy a Stone Sour zenekar pihenője meddig fog tartani, vagy hogy egyáltalán véget ér-e valaha, Corey egy nem túl ígéretes okfejtésbe kezdett: „Kicsit úgy érzem, mintha… nem is tudom, kitelt volna a Stone Sour ideje. Összeültünk annak idején és abban maradtunk, hogy határozatlan időre jegeljük a zenekart. Így alakult. Felkerült egy polcra. Mindeközben mindenki csinálja a saját dolgát.”

 

 

Kicsit korábban a SiriusXM-nek így nyilatkozott a témában: „Igen, tulajdonképpen most egy kicsit takaréklángra kerültünk. Úgy éreztük, a 2017-es ’Hydrograd’ lemez pont úgy sikerült, ahogy szerettük volna, és hogy itt az ideje leülni egy kicsit. Beszéltem a srácokkal, elmondtam nekik a szólóterveimet, és mind támogatták azt. Miért is ne tették volna, hisz nekik is megvannak a saját projektjeik. […] Úgyhogy a Stone Sour most határozatlan ideig szünetel. Ha egy nap majd szeretnénk visszatérni, az hatalmasabb lesz, mint eddig bármikor. De most mindannyian a saját dolgainkra koncentrálunk. Viszont ebben a bizniszben soha ne mondd, hogy soha!”

 

Megosztás