fbpx

Ismét egy kisfilm landolt az amerikai csapat YouTube-oldalán, ezúttal a ’Come What(ever) May’ lemez egyik tételének korai verziós változata hallható.

Stone Sour

Stone Sour gitárosa harangozta be, hogy januártól kezdődően különleges felvételeket kezdenek el megosztani, melyek között lesznek sosem hallott alternatív verziók és demók. 2020 nyarára pedig egy különleges kiadvánnyal készülnek, melyen hasonló jellegű anyag lesz hallható élő felvételekkel színesítve. Eddig hét dalt hallhattunk a ’Stone Sour’ albumról, egyet az ’Audio Secrecy’-ről.

Josh Rand továbbra is a ‘Come What(ever) May’ dalaiból szemezget, legutóbb a 1st Persont hallhattuk, az aktuális tételről, a Cardiffról pedig így mesélt: „Valamikor 2005-ben megálltam James házánál, hogy meghallgassam az ötleteit. Engem is belevont abba a nyolcperces jammelésbe, amelyben azt érezte, hogy ott lapul egy dal. Ezek után persze megkértem, hagy dolgozzak rajta én is, végül két napig hangszereltem. Amikor elkészültem, meglett az alapja a Cardiffnek. Corey írta az eredeti dalszöveget, az ének demói pedig néhány hónappal később kerültek csak rá.”

Megosztás