Új videót jelentetett meg az amerikai-olasz szupergroup, amin már nem az alapító tag Ripper Owens énekel Chris Caffery mellett.


2017-ben alakult a Spirits Of Fire zenekar, amiben Savatage-, Iced Earth-, Fates Warning– és Judas Priest-zenészek játszottak. A 2019-es első albumukat a Chris CafferySteve Di GiorgioMark ZonderTim „Ripper” Owens négyes rögzítette. Tim a második lemez felvételei előtt kiszállt a zenekarból és utódját mostanáig titok övezte, a most megjelent klipben azonban lehullt a lepel a titokról, az új énekes nem más, mint Fabio Lione, a Turilli / Lione Rhapsody frontembere. A második album, melynek címe ’Embrace The Unknown’, február 18-án jelenik meg a Frontiers Musicnál. Aldo Lonobile producer segítségével a zenekar ott folytatja, ahol a debütáló albumon abbahagyták, Caffery erős dalszerzői vénájával és tüzes játékával az élen.
A zenekar ismét olyan dalokon dolgozott, amelyeket elsősorban Caffery hozott össze, Lione és Lonobile pedig hozzáadták a saját stílusjegyeiket. A végeredmény egy olyan zenei produkció, amire a „klasszikus Priest találkozik a Savatage-zsal”-hangzást lehet példaként említeni. Caffery híres gitárjátékával, Di Giorgio és Zonder ritmusszekciójának tagadhatatlan erejével, valamint Lione világszínvonalú énekével az ’Embrace The Unknown’-ban a Spirits Of Fire stílusjegyei tovább erősödnek.
A lemez CD, vinyl és digitális formátumban már előrendelhető, az új kislemezhez, az A Second Chance-hez készült videó pedig már most megtekinthető:

 

 

Az ’Embrace The Unknown’ dallistája:

01. A Second Chance
02. Resurrection
03. Wildest Dreams
04. Into The Mirror
05. Embrace The Unknown
06. My Confession
07. Sea Of Change
08. Shapes Of A Fragile Mind
09. Hearts In The Sand
10. House Of Pain
11. Remember my Name
12. Out In The Rain

Spirits Of Fire

Megosztás