‘Standing On The Edge’ című szólólemezének címadó dala után ma bemutatott egy második dalt is a Black Swan és a Michael Schenker Fest énekese, ez a Say Goodbye.

Robin McAuley

Robin McAuley új szólóalbuma, a ‘Standing On The Edge’ az elismert ír rockénekes sajátos zenei kifejezésmódja egy olyan időszakban, amely minden korábbinál kreatívabb volt számára. Miután hosszabb szünet után újra felbukkant a zeneiparban a Michael Schenker Fest-albumok felvételeinél, majd frontembere lett a Black Swan nevű hard rock szupergroupnak, McAuley úgy érezte, visszanyerte régi formáját és kész arra, hogy egy még kreatívabb alkotáson keresztül láttassa a világgal, hogy hangja ugyanolyan erős, mint volt. A ‘Standing On The Edge’ május 7-én érkezik, természetesen a Black Swant is menedzselő Frontiers Musictól.

 

 

„Talán nincs rajta minden ezen a lemezen, amit valaha el akartam mondani vagy énekelni egy szólólemezen, de az rajta van, hogyan éreztem magam ezekben az időkben. És még messze nincs vége! Remélem, tetszik, amit hallasz!” – mondta az énekes új lemezéről, melyről ezúttal a Say Goodbye audioklipjét mutatták be.

Megosztás