Úgy tűnik, hogy a trió tartja magát ahhoz, hogy kétévente jelentkezik új albummal, a legfrissebbről megérkezett a felvezető videóklipes kislemezdal. A kiadó amerikai webshopjában pedig a lemez vinylverziója ingyen előrendelhető. Mi?!

A The Ferrymen 2017-es bemutatkozó albuma után 2019-ben érkezett a második, ’New Evil’ című korong. A Ronnie Romero énekes (Rainbow, Vandenberg, Lords Of Black, Sunstorm, Michael Schenker Group, Intelligent Music Project, Walter Giardino Temple), Magnus Karlsson gitáros (Primal Fear, Magnus Karlsson’s Free Fall, Last Tribe, Starbreaker, Allen/Lande), Mike Terrana dobos (Rage, Axel Rudi Pell, Tony MacAlpine, Yngwie Malmsteen, Tarja Turunen, Avalanch, Artension) alkotta trió tartja a kétéves ciklust, így január 21-én megjelenik a ’One More River To Cross’ címre keresztelt új nagylemez. Az anyag hangmérnöke Simone Mularoni (DGM, Sunstorm, Sweet Oblivion, Redemption), a borítót ismét Stan W. Decker (Stryper, Night Ranger, Blackmore’s Night, Blue Öyster Cult, Hardline, Vanden Plas) tervezte. A kiadvány már előrendelhető CD és neonzöld színű dupla vinyl formátumban, érdekesség – vagy inkább átmeneti hiba –, hogy a kiadó amerikai webshopjából 0, azaz nulla dollárért rendelhető a vinyl verzió, sajnos a „checkout” menüpontnál elakad a vásárlás az európaiak számára, mert csak Észak-Amerikába postáznak onnan.
A Frontiers Music kiadónál megjelenő album első kislemeze most debütál videós kísérettel, a One Word dalhoz készült film már megtekinthető.

 

 

’One More River To Cross’ dallista:

01. One Word
02. The Last Wave
03. Shut It Out
04. City Of Hate
05. One More River To Cross
06. Morning Star
07. Hunt Me To The End Of The World
08. Bringers Of The Dark
09. The Other Side
10. The Last Ship
11. The Passenger

Megosztás