A Save The Music Foundation támogatói között egy feltuningolt 840 lóerős Dodge Demon sportautót sorsol ki a karitatív célú adományok gyűjtésére szakosodott Omaze nevű cég, az alapítvány kampányába beszállt Ozzy Osbourne is.

A 25 éve alapított Save The Music Foundation egy zeneoktatással foglalkozó nonprofit szervezet, amely diákoknak, iskoláknak és közösségeknek segít a tehetséggondozásban. Megalakulása óta 68 millió dollár értékben adományozott hangszereket és zenei technológiákat több mint 2500 iskolának Amerika-szerte. Forrásaik bővítéséhez összefogtak az Omaze nevű adománygyűjtő céggel, amely a támogatások megszerzését nagy értékű nyereményekkel ösztönzi, hatékony koncepciójuk már 170 millió dollárt hozott nemes célok megvalósításához.
A kampányhoz sikerült megnyerni Ozzy Osbourne-t, akit rávettek, hogy szerepeljen a “Win A Demon” nyereményjátékot népszerűsítő videóban. A komoly cél mögött a baromkodás nem maradt el, kiderül, hogy mit szólt a démoni nyereményhez Ozzy házikedvence.

 

 

Ebben az akcióban egy SpeedKore® Dodge Demon®-t sorsolnak ki a támogatók között, 10 és 150 $ közötti összegekkel lehet az ügyhöz hozzájárulni az oldal közepén található opciók közül választva. Mivel az Omaze „ÁSZF”-e nem ír elő kötelező pénzbeni hozzájárulást a sorsoláson történő részvételhez, támogatás nélkül is lehet indulni a nyereményért, az adományozható összegek alatti “enter without contributing” szövegre klikkelve.
Számos országgal szemben van érvényben USA-embargó különböző okok miatt, de Magyarország nem tartozik ebbe a körbe, a magyar állampolgárok nincsenek kizárva a lehetőségből. Ja és a december 23-én záruló az akcióban lehetőség van a nyereményt pénzre váltani, a „cash alternative” 131.250 $ (az autónak 175.000 $ a kinti kiskereskedelmi ára).

A négyüléses gépállat főbb paraméterei a következők:

  • 6,2 literes Hemi V8 motor
  • 8 sebességes félautomata sebességváltó
  • 808 LE teljesítmény (840 LE verseny-üzemanyaggal)
  • 972 Nm nyomaték (1044 Nm verseny-üzemanyaggal)
  • 0-100 km/h < 2,2 másodperc
  • 38 literes kombinált fogyasztás

Nem kifejezetten ideális alternatíva az energiaválság kivédésére, de azért nem lenne rossz…

Megosztás