Ozzy Osbourne és neje egy interjúban megerősítette a diagnózist. A feleségével és menedzserével, Sharon Osbourne-nal közösen szerepeltek a Good Morning America tévéműsorban.

Ozzy Osbourne

Ozzy azt mondta: „Zsibbadt a karom és a lábaim is hidegek lettek a műtét után. Nem tudom, hogy ez Parkinson-e vagy valami más, tudod, de ez a probléma.”

Sharon Osbourne azonban megerősítette, hogy Ozzy a Parkinson-kór második szakaszában szenved, amikor az izommerevség és a a nyugalmi remegés romlik, és az ebben szenvedők a betegség tüneteit a test mindkét oldalán elkezdik megtapasztalni. „Olyan sokféle Parkinson-kór létezik – mondta. – Ez nem a halálos ítélet, bármit is képzelnek róla, de befolyásolja a test bizonyos idegeit. És van, hogy jó napod van, máskor meg igazán rossz.”

Ozzy hozzátette: „Ez rendkívül nagy kihívást jelentett mindannyiunk számára. Az utolsó fellépésem a Fórumban volt 2018 Szilveszterén, aztán jött az az esés. Meg kellett műttetnem a nyakamat, mert a fájdalom minden idegembe kisugárzott.”

A múlt héten jelent meg a közelgő Ozzy Osbourne dokumentumfilm, a ‘Biography: The Nine Lives Of Ozzy’ előzetese, február 21-én pedig megjelenik új albuma ‘Ordinary Man’ címmel.

Megosztás