fbpx

Ősz végén érkezik az izlandi cowboyok hetedik sorlemeze, az ’Endless Twilight Of Codependent Love’, melyben tökéletesen ötvözték azokat a kontrasztos hatásokat, amelyek az évek során inspirálták a zenekart.

Sólstafir Band

A november 6-án polcokra kerülő albumról elsőként az Akkeri című dalt tesztelhetjük, melyhez animált videót készített a csapat.

A Season of Mist gondozásában megjelenő, 11 tételt számláló ’Endless Twilight Of Codependent Love’ munkálatait a zenekarral régóta együttműködő Birgir Jón Birgisson (Sigur Rós, Alcest, Damien Rice) producer dirigálta. A felvételeket pedig a már jól bevált izlandi Sundlaugin Studióban készítették, ahol korábban a ’Svartir Sandar’ az ’Ótta’ és a ’Berdreyminn’ lemezek is rögzítésre kerültek. Az album nyitányaként szolgáló Akkeri mellett a csapat egy rövid ízelítőt is közzétett a már előrendelhető új lemezről. A videók alatt találjátok az ’Endless Twilight Of Codependent Love’ dallistáját, valamint a lemezborító alapjául szolgáló képet, ami Johann Baptist Zwecker német illusztrátor keze munkáját dicséri. Az 1864-es festményen látható nőalak Izland inkarnációját testesíti meg, az alkotás címe pedig Lady Of The Mountain.

Az ’Endless Twilight Of Codependent Love’ dallistája:

01. Akkeri
02. Drýsill
03. Rökkur
04. Her Fall From Grace
05. Dionysus
06. Til Moldar
07. Alda Syndanna
08. Or
09. Úlfur
10. Hrollkalda Þoka Einmanaleikans
11. Hann For Sjalfur

Sólstafir - Endless Twilight Of Codependent Love

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás