Múlt hét végén került boltokba a teuton thrash metal veterán Sodom új EP-je, amelyről a Bombenhagel című klasszikus új verziója egy remek szöveges videó kíséretében máris csekkolható.

Sodom

A németek thrasher veteránjai nemrég jelentették meg ’Bombenhagel’ című új EP-jüket, amely a Steamhammer/SPV-n keresztül látott napvilágot. Az EP egy újrafelvett klasszikust és két vadonatúj dalt tartalmaz.

 

 

A Sodom vezére, Thomas ’Angelripper’ Such a klasszikus dal új verziójával kapcsolatban így fogalmazott: „Szerettem volna egy felvételt a régi klasszikusunkról az új felállással. Persze ez igazán különleges volt most két gitárossal és egy olyan dobossal, mint Toni. Ezen himnuszunk új verziója minden bizonnyal tartogat néhány meglepetést számotokra.”

Az új Bombenhagel különlegessége, hogy egy Harris Johns-gitárszólót is tartalmaz, ő 1987-ben producerként dolgozott a ’Persecution Mania’ albumon a bandával, ezáltal az azóta klasszikussá érett Bombenhagel dal eredeti verziója is az ő kezei alatt kapta meg végleges formáját. „Harris gyakorlatilag ragaszkodott ahhoz, hogy kiemelkedő tudását kamatoztatva egy különleges szólóval hozzájáruljon a dalhoz – mondta Angelripper. – Természetesen ez nagy öröm volt számunkra, mert mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy mit tett értünk. Harris nélkül a Sodom nem tartana ott, ahol ma tart.”

Megosztás