Szintet lépett a brit Raven, amiről egy dal már tanúskodik is Top Of The Mountain címmel. A szerzemény a csapat új lemezén kap helyet, mely az első lesz az új dobossal, a Fear Factoryt is megjárt Mike Hellerrel.

Raven

Az SPV/Steamhammernél jelenik meg szeptember 18-án a Raven új lemeze ’Metal City’ címmel. A 2015-ös ’ExtermiNation’ folytatása mérföldkő a csapat karrierjében, ugyanis John és Mark Gallagher mellett most debütál lemezen a 2017-ben csatlakozott új dobos, Mike Heller. A Fear Factoryt is megjárt ritmusfelelős azt a Joe Hasselvandert váltotta, aki harminc évig ült a cájg mögött a csapatban, azonban három éve egészségügyi problémái miatt kénytelen volt letenni a dobverőket.

„Az alapvető cél az volt, hogy ismét magasabbra emeljük a lécet – mondta John Gallagher. – Jó munkát végeztünk az ’ExtermiNation’ lemezen, de úgy döntöttünk, hogy legközelebb többet szeretnénk. Ugyanakkor a dolgok megváltoztak, amikor Mike megérkezett a fedélzetre, ugyanis a hozzáállás és a tempók is felpörögtek. Mike egy energialabda, akinek jó füle van és hatalmas rajongója a klasszikus lemezeknek, különösen az őrültebbeknek. Magasabb fokozatba rúgott minket, ahol úgy érezzük, bármit el tudunk játszani és bármit megírhatunk korlátok nélkül.”

Az albumról az első dal, a Top Of The Mountain már meg is hallgatható.

’Metal City’ számlista:

01. The Power
02. Top of the Mountain
03. Human Race
04. Metal City
05. Battlescarred
06. Cybertron
07. Motorheadin’
08. Not So Easy
09. Break
10. When Worlds Collide

Raven

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás