Napokon belül megjelenik az izraeli Scardust új lemeze, amit a gárda már a negyedik előzetes dallal, a Gone-nal vezet fel.

Scardust

Az M-Theory Audio gondozásában jelenik meg október 30-án az izraeli Scardust második albuma ‘Strangers’ címmel. A 2015-ös ‘Shadow’ EP és a 2017-es debütlemez, a ‘Sands Of Time’ folytatásának témáját a következőképpen vázolta fel a zenekar: „A ‘Strangers’ az elidegenedés témájával foglalkozik, és többféle szemszögből vizsgálja azt. Bemutatja, milyen módon választhatóak el az emberek egymástól, önmaguktól, a társadalomtól, a szeretteiktől, sőt még a saját tudatalattijuktól is.”

Az album keverését Yonatan Kossov végezte, míg a maszterelést nem kisebb névre, mint Jens Bogrenre (Opeth, Devin Townsend, Arch Enemy) bízták.

A lemezről a korábban bemutatott Tantibus II, Addicted, valamint Stranger után most a Gone hallgatható meg, amiről a csapat a következőket mondta: „Saját álmaid és ambíciód vannak, néha pedig úgy dönthetsz, hogy ezeket egyedül valósítod meg. A Gone történetét olyasvalaki meséli el, akit elhagytak. Megmutatja az irányába mutatott mély törődés keserédes oldalát, ugyanis elhagyod a saját személyes szükségleteid miatt. A dal gyors és izgalmas, olyan, mint egy hatalmas kaland kísérőzenéje, a refrének pedig repetitívek és fülbemászóak.”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás