A Saga bemutatta ‘Symmetry’ lemezéről a harmadik akusztikus feldolgozást az Always There című dalhoz. A videót a rajongók beküldött anyagaiból ollózták össze.

Saga

Az Always There megjelenésével a Saga egy másfajta, nagyon érzelmes hangot ütött meg, mivel az Always There nemcsak ennek a kislemeznek a címe, hanem a nagy és mindenütt jelen lévő mottó is, amely ezt a különleges kiadást kíséri. Eredetileg 2001-ben jelent meg a ‘House Of Cards’ albumon, ez a különleges dal alapvető darabja volt a Saga zenei kincsesbányájának, más szavakkal: „mindig ott volt” [always there] a zenekar és a rajongók számára egyaránt.

 

 

Ennek a kislemeznek a hivatalos videójához másfajta stílust választottak, a rajongókat tették videósztárokká, és teret engedtek annak, hogy megmutathassák, ami számukra a legfontosabb. Arra kérték őket, hogy osszanak meg videókat arról, hogy mi az, ami „mindig ott van” nekik, legyen szó barátról, rokonról, háziállatról, vagy könyv-, zene-, koncertjegygyűjteményről, egy szentélyről vagy akár a Saga-kollekciójukról.

Az előzőleg megismert két dal a Wind Him Up és a Tired World volt. Az unplugged anyag március 12-én érkezik az earMUSIC jóvoltából, a részleteit korábbi cikkünkben taglaltuk.

Megosztás