A koronavírus-fertőzés még a sztárzenészeket sem kíméli. Alice Cooper is beteg volt, de mára már jól van és megkapta mindkét védőoltását.

Alice Cooper Eddie Trunk

A legendás énekes nemrég elárulta, hogy az előző decemberben a feleségével együtt átestek a Covid-19-fertőzésen: „Teljesen totálkárosak lettünk. Nem kellett kórházba mennünk, vagy ilyesmi, de közel 7 kilót fogytam, nem tudtam aludni és enni sem. Most már úgy érzem, hogy kb. 95 százalékban jól vagyok. Minden nap két százalékkal jobban voltam, mint az előzőn, minden nap csak egy kicsit jobban, aztán másnap megint egy picivel, végül eljutottam oda, hogy »várj csak, most már majdnem normálisan érzem magam«. De ez sokat kivesz az emberből, olyan, mint a tüdőgyulladás, sok időbe telik, mire újra egyenesbe kerülsz.”

 

 

Alice Cooper most már megkapta mindkét dózist a vakcinából, Eddie Trunk műsorában így mesélt erről: „Gyűlölöm az oltásokat. Mindennél jobban utálom a tűket. És nem éreztem egyiket se! A legfájdalommentesebb dolog volt életemben. A másodikra már úgy mentem, hogy »ó, ez semmiség!« Aztán 12 órával később elkapott a hidegrázás, körülbelül két órán át tartott, addig takaróba burkolóztam, aztán elmúlt. Ennyi volt.”

Az earMUSIC februárban adta ki Alice Cooper legutóbbi lemezét, a ’Detroit Stories’-ról nálunk is lehetett olvasni.

Megosztás