Márciusban jelenik meg a Sabaton legújabb, első világháborúval foglalkozó nagylemeze, aminek dallistáját, borítóját most tette közzé a zenekar.

Sabaton

Number 1 pozíció 11 országban a legutóbbi lemezükkel, Grammy-jelölések, teltházas arénakoncertek: a Sabaton vitathatatlanul megírta a saját meséjét az elmúlt években. A svéd csatametálosok most sikertörténetük újabb fejezetére készülnek. Elindult az előrendelés eddigi legambiciózusabb és legmonumentálisabb albumukra, a ’The War To End All Wars’-ra. A faluni ötösfogat tizedik stúdiólemeze 2022. március 4-én jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában. 24 féle változatban adják ki az albumot, melyek nagy része szigorúan limitált példányszámú kiadás. A banda ismét mélyen elmerül az első világháború körüli szörnyűségekben, csodákban és történésekben, és egy 11 számot felölelő érzelmes és izgalmas utazásra viszi a hallgatót.

 

 

A zenekar, illetve a banda énekese, Joakim Brodén korábban már beszélt a lemez témájáról. A megjelenést követően egy Európa-turné keretén belül mutatják be az új anyagot, aminek budapesti állomására velük érkezik a The HU és a Lordi. És ha már a turnénál tartunk, többször is bizonyítékát adta a zenekar, hogy számukra a rajongóik a legfontosabbak, ennek újabb jelét mutatták a nemrég véget ért amerikai turnéjukon. A Sabaton a Judas Priest előzenekara volt, de sajnos Richie Faulkner szívproblémája miatt a turnét félbehagyták. Az amerikai rajongóktól való búcsúzásképpen egy 28 számból álló, 160 perces koncertet adott a csapat.

A ’The War To End All Wars’ számlistája:

01. Sarajevo
02. Stormtroopers
03. Dreadnought
04. The Unkillable Soldier
05. Soldier Of Heaven
06. Hellfighters
07. Race Of The Sea
08. Lady Of The Dark
09. The Valley Of Death
10. Christmas Truce
11. Versailles

Sabaton - The War To End All Wars

Megosztás