Randy Blythe és társai látványos kisfilmen mutatták be a Ghost Shaped People című dalukat, ami a ’Lamb Of God – Live In Richmond, VA’ kiadványon kapott helyet bónuszként.

Lamb Of God

Március 26-án érkezik a lemezboltokba az amerikai groove metal együttes saját névre keresztelt nagylemezének kibővített verziója. A ’Lamb Of God’ lemezhez egy jó adag bónusz érkezik, melynek oroszlánrésze a 2020. szeptember 18-án online közvetített koncertjük felvétele.

 

 

A rendkívüli idők rendkívüli intézkedéseket követelnek, ezért a Lamb Of God az év egyik leghatásosabb élő közvetítését sugározta 2020 őszén: szeptember 18-án, pénteken a virginiai banda teljes egészében bemutatta rajongóinak új, ‘Lamb Of God’ albumát – egyenesen saját stúdiójukból, Richmondból, a zenekar kreatív otthonából. Szokásos karizmatikus, magával ragadó színpadi jelenlétük ezúttal egy szokatlanul meghitt környezetben mutatkozott meg, amelyben az amerikai csapatnak aznap este egy rövid időre sikerült száműznie a jelenlegi helyzet démonait, és élő koncertjeik energiáját bejuttatni a digitális világba. Ezt a koncertet rögzítették, a ‘Lamb Of God – Live In Richmond, VA’ egy élő album, amely ennél sokkal több: fontos tanúbizonyság a Lamb Of God óriási akaraterejéről a Randy Blythe és társai által valaha tapasztalt legkedvezőtlenebb körülmények között.

Az európaiak számára külön rendelhető a ’Lamb Of God – Live In Richmond, VA’ digipack CD + DVD formátumban és vinyl lemezen, a csapat most ennek népszerűsítését mégsem a koncert egy részletével kezdte meg. A koncertfelvételek mellett ezen is szerepel két bónuszdal, ezek közül ismerhetjük meg most az egyiket, a Ghost Shaped People-t.

Megosztás