Évekkel ezelőtt egy számítógépes játékhoz választotta a Sabaton ezt a Manowar-feldolgozást a zenekar előtti tisztelgésként, most viszont rajongói nyomásra megjelentetik kislemezen és szöveges videót is kapott a dal.

Sabaton

A svéd Sabaton tagsága nem tud nyugodni, miután már kiadtak egy sor fantasztikus kislemezt, ami bizonyítja a zenekar kimeríthetetlen kreativitását, most egy korábbi feldolgozásuk kapott szöveges videót. A Manowar ’Kings Of Metal’ című lemezén található Kingdom Come dalt az amerikai metálhősök előtti tisztelgés gyanánt egy videójátékhoz dolgozták fel.

 

 

Par Sundström, a Sabaton basszusgitárosa így nyilatkozott a dallal kapcsolatban: „A rajongóink kérésének engedve készítettük el a dal szöveges videóját, mivel annyian kérték, hogy hivatalosan is megjelenjen ez a felvétel, így ez mindannyiótoknak szól. A dalt a Manowar előtti tisztelgésnek szántuk és egy azonos nevű játékkal való együttműködés keretében vettük fel néhány évvel ezelőtt. Örömmel látjuk, hogy ennyire értékelitek a dalt és mi odafigyelünk a kívánságaitokra és kéréseitekre. Kértétek, megkaptátok!”

A kislemez fizikai formában augusztus 27-én jelenik meg, de már a megjelenés előtt, napok alatt elfogyott a 666 példányban megjelenő fekete-piros 12 collos bakelit. A maxi tartalmazza még a Metal Trilogy névre hallgató egyveleget, ami jó ideig a Sabaton-koncertek záró tétele volt, és a Metal Ripper, a Metal Crüe és a Metal Machine nótákból lett összegyúrva.

Sabaton - Kingdom Come

A zenekar idén jelenteti meg új lemezét, amit jövőre egy grandiózus turnéval ünnepelnek meg, és ennek lesz magyar állomása is. Az előzenekarok a mongol The Hu és a finn Lordi lesznek.

Megosztás