Még idén kiadják új lemezüket, melyen DC Cooper mellett vendégénekesként megjelenik Mats Levén, valamint a banda korábbi dalnokai: Mark Boals, Henrik Brockmann és Kenny Lübcke.

Royal Hunt

Régóta látni a videókat arról, hogy a Royal Hunt eszeveszett iramban dolgozik a stúdióban, ám a bejelentés mégis váratlanul jött, december 9-én megjelenik Japánban, december 18-án pedig a világ többi táján a csapat új lemeze, a ‘Dystopia’. A konceptalbum a zenekar védjegyszerű hangzását jelentős mértékben kibővíti vendégénekesek alkalmazásával. Olyan közreműködőket találunk az albumon, mint Mats Levén (Candlemass, TSO, Skyblood), Mark Boals (Yngwie J. Malmsteen, Ring of Fire, Royal Hunt), Henrik Brockmann (Royal Hunt, Evil Masquerade, N´Tribe), Kenny Lübcke (Royal Hunt, Narita, Zoser Mez) és Alexandra Andersen (Royal Hunt, JSP). A lemezt Japánon (King Records) kívül mindenütt André Andersen saját kiadója, a NorthPoint Productions jelenteti meg.

 

 

A ‘Dystopia’ a normál műanyagtokos CD-n kívül digipak csomagolású deluxe kiadásban is kapható lesz, a második lemezen a dalok instrumentális verzióival, ezt különböző, pólóval, táskával, pengetőkkel kombinált ajándékcsomagok formájában is meg lehet rendelni, és persze a vinyl szerelmesei számára gatefold LP formátumban is megjelenik.

A Royal Hunt mindig fenntartja a rajongók érdeklődését kalandvágyó céltudatosságával és ez alól a zenekar tizenötödik stúdióalbuma sem kivétel: a monumentális konceptalbum tele van szimfonikus, progresszív, ugyanakkor kemény dalokkal, a különleges vendégénekesek bevonása és azok kiemelkedő teljesítménye pedig tovább erősíti a filmzenei hangulatot minden egyes dalban.

‘Dystopia’ dallista:

01. Inception ℉451
02. Burn
03. The Art Of Dying
04. I Used To Walk Alone
05. The Eye Of Oblivion
06. Hound Of The Damned
07. The Missing Page (Intermission I)
08. Black Butterflies
09. Snake Eyes
10. Midway (Intermission II)

Royal Hunt - Dystopia

Megosztás