Nemrég videóinterjút adott Roger Waters a Rolling Stone Magazinnak. Természetesen szóba jött a Pink Floyd és két egykori zenésztársa, David Gilmour és Nick Mason is, akikkel viszonya nem mondhatni túl harmonikusnak.

Roger-Waters

Waters elmesélte, megpróbált egy amolyan béke csúcstalálkozót összehozni hármójuk közt, ám fáradozásait nem koronázta siker. „Megpróbáltam valami tervet összehozni, ha lehet így hívni, sajnos nem sikerült. Csak annyit kérdeztem, kiadhatjuk-e az ’Animals’ lemez újrakevert változatát vinylen, anélkül, hogy ez átcsapna a harmadik világháborúba. Mondtam, csináljuk demokratikus úton, szavazzunk. De ők ezt elutasították, Isten tudja, miért.”

Az örökzöld téma, a Pink Floyd esetleges újjáalakulása is szóba jött, ám Waters gyorsan lehűtötte a lelkesedést: „Az kurvára nem lenne jó, valami rettenetes dolog sülne ki belőle. Nyilvánvaló, a régi Pink Floyd-rajongók másként látják. De én benne éltem sokáig, és ennek ismeretében tudom, hogy én vagyok a mumus a sztoriban, mert valaki rám osztotta a szerepet. Együtt tudok élni vele, de hogy még egyszer a nyakamba vegyem ezt a koloncot, hát egy lószart!”

Megosztás