Tegnap jelent meg a Danger Danger énekese és a Trixter gitárosa által vezetett formáció második nagylemeze, melyen ráadásul egy Rainbow-járta ritmusszekció (Greg Smith és Chuck Burgi) biztosítja a dübörgő alapokat.

Tokyo Motor Fist

A Trixter és a Danger Danger rajongói számára kihagyhatatlan lemez érkezett a Tokyo Motor Fisttől. A Ted Poley (ének), Steve Brown (gitár, producer), Greg Smith (basszusgitár) és Chuck Burgi (dobok) felállású csapat kitett magáért, hiszen magasabb szintre tudott lépni a bemutatkozásuk óta. A gitáros így mesélt az új lemezzel kapcsolatosan: „Az első naptól kezdve, amikor összeállítottam a Tokyo Motor Fist gárdáját, tudtam, hogy ez egy valódi rockcsapat, nem egy pénzcsináló projekt, egy úgynevezett szupergroup vagy képzeletbeli zenekar, amely egyetlen felvételt készít, és soha nem játszik élőben… A TMF a tökéletes választás! A debütáló albumunk bebizonyította, és az élő show-k megerősítették ezt a tényt, és a világméretű reakció az első lemezünkre és annak sikere annyira lenyűgöző volt, hogy biztos volt a folytatás. És most bemutatjuk nektek a ‘Lions’-t… Nagyszerű érzés 30 évnyi lemezkészítés után is, hogy dalszerzőként, énekesként, zenészként és producerként is a topon vagyok. Olyan büszke vagyok a zenekaromra… Ted, Chuck és Greg hihetetlenek, magasabb szintre emelték a dalaimat. Behoztam a rock ‘n roll tesómat, a nagy Bruno Ravelt a ‘Lions’ keveréséhez. Kétségkívül ő az egyik legtehetségesebb zenész / producer, akit ismerek.”

A frontember hozzátette: „Nem lehetek elég büszke, hogy egy ilyen csodálatos együttes tagja vagyok! Az új album teljesen lenyűgöző! Steve Brown dalszerzői tehetsége a csúcsokra tör. A ‘Lions’-on van néhány legkedvesebb dalom, melyeket énekeltem karrierem során. Erre a lemezre figyelmeztető címkét kéne ragasztani, mert napokig nem mennek ki a fejedből a dalok!”

A korábbi Youngblood és a képregényes animációval készült Around Midnight után most a Mean It című friss szerzeményt ismerheted meg.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás