Ugyan kicsi az esély rá, hogy visszatér, de a gitáros szerint semmi sincs kizárva, ugyanis nem haragszik a bandára.

Richie Sambora

Egy interjúban Richie Samborától, a Bon Jovi volt gitárosától megkérdezték, hogy fontolóra veszi-e valaha a csapathoz való visszatérést. Azt válaszolta: „Különleges helyzetnek kell lennie ahhoz, hogy visszamenjek, de persze nem kizárt. Nem táplálok rossz érzéseket a banda iránt.”

Richie megjegyzése alig pár héttel azután érkezett, hogy Jon Bon Jovi azt mondta egy német újságírónak, hogy „nem telik el nap anélkül, hogy ne szeretném, ha Richie-nek rendben lenne az élete és még mindig a zenekar tagja lenne. És mégis, furcsa módon, mivel ő képtelen volt összekapni magát, folytattuk és megírtuk a ‘This House Is Not For Sale’-t.”

Közvetlenül Jon észrevételére reagálva a gitáros elmondta: „Amikor az emberek azt mondják, hogy nincs rendben az életem – viccelsz? Én vagyok a legboldogabb faszi a környéken!”

Sambora nyíltan beszélt azon döntésével kapcsolatban is, hogy 2013-ban elhagyta a zenekart, hogy a most 23 éves Ava lányáról gondoskodjon. „Nyilvánvalóan fáj, és tudod, szakítani mindig nehéz – mondta Sambora. – De egy különleges helyzetben voltam, és nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, hogy elhagyjam az együttest és a rajongókat. Szörnyű helyzetbe kerültem a családommal, és meg kellett hoznom egy nehéz döntést, és meg is tettem, és biztos vagyok benne, hogy az emberek nem örültek neki.”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás