Januárban már második lemezét jelenteti meg a John Diva & The Rockets Of Love. Az ‘American Amadeus’ első kislemezdalát, a Bling Bling Marilynt Hannes Braunnal közösen írták és adják elő.

John Diva & The Rockets Of Love

Közel 18 hónappal debütáló albumuk, a ‘Mama Said Rock Is Dead’ megjelenése után, amellyel a John Diva & The Rockets Of Love 2019 tavaszán egyenesen a német albumlista 25. helyére ugrott, az együttes visszatért legújabb kislemezével, a Bling Bling Marilynnel, mely 2020. szeptember 11-én érkezett a fizikai és digitális üzletekbe a Steamhammer / SPV jóvoltából és első beharangozója a 2021. január 15-i kiadásra tervezett ‘American Amadeus’ albumnak.

 

 

A Kissin’ Dynamite-tal közös turné gyümölcsözőnek bizonyult, a Bling Bling Marilynt a frontember John Diva és Hannes Braun (Kissin’ Dynamite) írta, aki vendégénekesként is szerepel. „Nagyon örülünk az együttműködésnek – lelkesedtek a zenekar tagjai. – Főleg hogy a rajongók elkerülhetetlenül úgyis felismerik a hangját.” Természetesen a Bling Bling Marilynt egy látványos videóklip is támogatja, amelyben mind az öt zenész, John Diva (ének), Snake Rocket és JJ Love (gitár), Remmie Martin (basszusgitár) és Lee Stingray Jr. (dobok) is szerepel. Úgy, ahogy megismertük őket: szexin, fesztelenül, klassz cuccokban, hosszú hajjal és feltűnő, magabiztos pózokban.

Ugyanakkor a Bling Bling Marilyn új fejezetet is nyit a zenekar történetében, és stilisztikailag minden eddiginél változatosabbnak és következetesebbnek mutatja be a John Diva & The Rockets Of Love-ot. „Kiterjedt ‘Mama Said Rock Is Dead’ turnénk sok szempontból pozitív hatással volt ránk – magyarázza Snake Rocket. – Az első albumunk egyöntetűen pozitív visszajelzéseinek és a koncertjeinken minket fogadó közönség csodálatos reakcióinak köszönhetően elég magabiztosnak éreztük magunkat ahhoz, hogy számos további extrém dolog felfedezésére induljunk az ‘American Amadeus’-on: rockdalaink keményebbek és gyorsabbak, a poporientált számok még fülbemászóbbak. Ezenkívül az ‘American Amadeus’ számos olyan szerzeményt tartalmaz, amelyek szellemisége a hetvenes évekig nyúlik vissza, és olyan zenekarokat idéz meg, mint a korai KISS és Black Sabbath.”

Az ‘American Amadeus’ album 2021. január 15-én jelenik meg az SPV / Steamhammer gondozásában digipak CD-n, gatefold csomagolású 2 LP-n (3 bónuszdallal), valamint letölthető és streaming verzióban.

Dallista:

01. Voodoo Sex & Vampires
02. American Amadeus
03. Soldier Of Love
04. Bling Bling Marilyn
05. Champagne On Mars
06. Weekend For A Lifetime
07. Karmageddon
08. Wasted (In Babylon)
09. Movin’ Back To Paradise
10. Drip Drip Baby
11. This Is Rock ‘n’ Roll
12. 2 Hearts
Bónuszdalok:
13. Star Of Rock
14. Blonde Black Red Brunette
15. American Amadeus (Orchestral version)

John Diva & The Rockets Of Love - American Amadeus

Megosztás