Korábban nem látott archív anyagokkal, többek közt az azóta szintén eltávozott Eddie Van Halen és Gary Moore megemlékezéseivel érkezik a dokumentumfilm a legendás amerikai gitáros, Randy Rhoads fájdalmasan rövid életéről. Video on Demand (VOD) szolgáltatás keretében lesz elérhető május 6-tól.

randy rhoads

’Randy Rhoads: Reflections Of A Guitar Icon’ címmel film készült a mindössze 24 évet élt, repülőgép-szerencsétlenségben elhunyt gitármágus, Randy Rhoads életéről, melyet Andre Relis rendezett, az alkotás narrátora Tracii Guns, az L.A. Guns gitárosa. A filmben megszólal Randy édesanyja, Delores Rhoads, a testvére, Kelle Rhoads, valamint Eddie Van Halen, Rudy Sarzo, Frankie Banali, Joel Hoekstra, Bruce Kulick, Doug Aldrich, Gary Moore, Dweezil Zappa, George Lynch, és természetesen Ozzy Osbourne.

 

 

A rendező ezt vallotta a műről: „Úgy nőttem fel, hogy Randy gitárjátékát hallgattam a Quiet Riotban és Ozzy Osbourne-nál, teljesen lenyűgözött semmihez sem fogható tehetsége. A kilencvenes években én is zenéltem egy Rubberneck névre hallgató formációban, mely a punk és a metál keverékét játszotta. Hálás vagyok a stábnak és a narrátori szerepet vállaló Traciinek, hogy bemutathatjuk ezt a filmet.”

Randy Rhoads movie

Megosztás