A Frontiers Music újabb szupergroupot gründolt össze Michael Sweet, Joel Hoekstra, Marco Mendoza, Tommy Aldridge és Nathan James közreműködésével. Az Iconic debütalbumát nyárra várhatjuk. Michael Sweetet idézve, „ha a Whitesnake ‘1987’ tetszett, akkor ezt imádni fogod”.

Iconic

Képzelj el egy zenekart, amelyben három jelenlegi vagy ex-Whitesnake-zenész muzsikál és Michael Sweet nem jut mikrofonhoz! Ez lesz az Iconic. A Frontiers Music égisze alatt állt össze a Nathan James (Inglorious, ex-Uli Jon Roth) énekes, Michael Sweet (Stryper, Sweet & Lynch) és Joel Hoekstra (Whitesnake, ex-Night Ranger) gitárosok, Marco Mendoza (ex-Whitesnake, ex-Dead Daisies, ex-Thin Lizzy, ex-Black Star Riders, ex-Ted Nugent) basszusgitáros és Tommy Aldridge (Whitesnake, ex-Ted Nugent, ex-Ozzy Osbourne, ex-Thin Lizzy, ex-Gary Moore) dobos alkotta szupergroup, mely nyáron adja ki debütáló albumát.

 

 

Michael Sweet pár napja osztotta meg a Facebook-oldalán: „Épp most megyek L.A.-be, hogy leforgassak 2 klipet a Frontiers Music új zenekari projektjéhez, melynek neve Iconic. Az albumot Joel Hoekstrával, Alessandro Del Vecchióval és Nathan Jamesszel közösen írtam, és ha a Whitesnake ‘1987’ tetszett, akkor ezt imádni fogod! Természetesen az utánozhatatlan Tommy Aldridge dobol és Marco Mendoza basszusgitározik.
Rendkívül megtisztelő, hogy részese lehetek ennek, és hogy a legjobbak legjobbjaival dolgozhatok együtt. Ha visszatérek, feléneklem az új Stryper-albumot! Egészen elképesztően szól, az eddigi legjobbunk! Nagyon hálás vagyok mindazért, amit csinálhatok, és soha nem tekintem magától értetődőnek.”

Michael Sweet egyébként nem félszemű kalózt alakít az új bandában, szemkötőjének sokkal prózaibb oka van, melyről Joel Hoekstra beszélt: „Retinaleválás miatt nemrégiben 2 műtéten is átesett, egy hónapon át el kell takarnia a szemét. Komolyan… Ő egy hős, hogy egyáltalán itt van.”

A videóklip-forgatással egy időben egy fotósorozat is készült a bandáról, és a tagok is fotózkodtak a felvételek szüeteiben. Ezekből is megosztunk pár képet.

Iconic

Joel Hoekstra Iconic

Michael Sweet Marco Mendoza Iconic

Nathan James Iconic

Michael Sweet Tommy Aldridge Iconic

Megosztás