’Metal Commando’ címmel nyáron új albumot ad ki a Primal Fear. A germán csapat a lemezzel hozzánk is eljön októberben.

Primal Fear

A Nuclear Blast gondozásában jelenik meg július 17-én a Primal Fear 13. stúdióalbuma ’Metal Commando’ címmel. A lemez producere Mat Sinner volt, míg a keverés Jacob Hansen nevéhez kötődik. Az albumról a csapat főnöke, a basszer, Mat Sinner a következőket mondta: „Nem akarok szuperlatívuszokban beszélni, de mindegyikünk a legtávolabbi határait feszegette, és nagyon elégedettek vagyunk a hangzással, valamint a dalokkal is. Elég biztonságos azt mondani, hogy a lemez csúcs lett, mivel talán ez az eddigi legerősebb albumunk. Ez a tökéletes keveréke a kezdeti és a mostani stílusunknak, az egyensúly is tökéletes, valamint minden zenekari tag fantasztikus munkát végzett. Számomra a ’Metal Commando’ a megfelelő album a megfelelő időben.”

 

 

Primal Fear-Metal_Commando_CD

A lemez előrendelése május 15-én indul, amikor is bemutatják a tizenegy dalt számláló anyagról az első kislemezdalt, az Along Came The Devilt.

Ne feledd, a gárda október 8-án a Barba Negra Music Clubban lép fel a Concerto Musicnak köszönhetően! A koncert Facebook-eseménye ITT található.

Megosztás