A Concerto Music jelentette be a hírt, hogy a Primal Fear nemcsak a budapesti fellépését mondta le, hanem a 2021-2022-re tervezett összes bulit.

Primal Fear 2020

Így szól a hazai koncertszervező közleménye, amit az esemény Facebook-oldalán tett közzé: „Tisztelt Primal Fear jegytulajdonosok! Sajnálattal értesítünk, hogy a zenekaron belüli súlyos betegség miatt a Primal Fear lemondott minden 2021-2022-re tervezett koncertet és turnét, így elmarad a 2021. szeptember 27-re tervezett budapesti koncert is. Jegyértékesítő partnereink (Tixa, Rock1) hamarosan megkezdik a jegyárak automatikus visszatérítését, az online jegytulajdonosoknak semmilyen teendőjük nincsen. A Barba Negra jegypénztárban váltott jegyeket 2021. szeptember 27-ig a vásárlás helyszínén lehet visszaváltani. Concerto Music”
A zenekar is jelentkezett egy rövid bejelentéssel, amely így szól: „Kedves rajongók és a Primal Fear barátai! Sajnálattal értesítünk titeket, hogy a zenekaron belüli súlyos betegség miatt le kell mondjunk minden 2021-re és 2022-re tervezett koncertet. Jelenleg nem látjuk előre, hogy a zenekar mikor folytathatja azt, amit a legjobban szeret: a koncertezést, ezért a már megvásárolt jegyek árát visszatérítik. Megértéseteket kérjük, amint vannak újabb fejlemények, tájékoztatni fogunk titeket. Addig is maradjatok egészségesek!”

 

 

Megosztás