A Powerwolf legújabb videóján az Arch Enemy énekesnője, Alissa White-Gluz hörgi el, hogy nagyon jóban vannak a csajok a démonokkal.

Powerwolf 2021

A 2021-es év újfent a Powerwolfról fog szólni, a heavy metal főpapjai július 9-én adják ki új lemezüket, a ’Call Of The Wild’-ot. A Napalm Recordsnál megjelenő album különböző formátumai tartalmazzák a ’Missa Cantorem’ címre keresztelt bónuszlemezt is, amin a zenekar barátai énekelnek korábbi Powerwolf-slágereket, most erről a lemezről jelent meg az első felvétel. A Demons Are A Girl’s Best Friend nótában az Arch Enemy énekesnője szerepel és az ehhez készült videóban is Alissa White-Gluz és a banda billentyűse, Falk Maria Schlegel a főszereplő. Az eredeti szám több mint 50 millió streamelést ért el a különböző platformokon, várhatóan ez a verzió is sikert arat majd a metálrajongók körében.

 

 

„Vettem a bátorságot, és néhány finom módosítással megfordítottam a nemi szerepeket a dalszövegben. Viccből egy szerepcserés videót is javasoltam, amikor bemutattam a verziómat a zenekarnak. Azt hiszem, valahogy így hangzott: »Itt van a dal, de cserébe egy halom meztelen szerzetest várok a lábaim elé!« Nem számítottam rá, hogy nemcsak a módosításaimat értékelik majd, de a videót is megcsináljuk így!  Minden tiszteletem a Powerwolfé, amiért ennyire nyitottak voltak arra, hogy egy másik művész teljesen újraértelmezze a zenéjüket. Most úgy érzem, hogy az eredeti videóval kiegyensúlyozzák egymást és szuperül működnek együtt! Igazából egész izgalmas megnézni az egyiket a másik után! Végül is az egész csak egy jó móka” – mesélte White-Gluz.

Az albumról az „Isten bosszúja” már korábban kijött és a turnéjuk a már megszokott módon hozzánk is elér, október 21-én a Barba Negrában lépnek fel.

Megosztás