A Powerwolf friss lemezének első tétele egy hatalmas méretű, hírhedt fenevadról szól, ami a 18. század környékén Dél-Franciaországban gyilkolta az embereket.

Július 9-én érkezik a Powerwolf várva várt új lemeze, a ’Call Of The Wild’. Mostanra nagyjából kiderült minden fontos információ a kiadvánnyal kapcsolatban, egyedül a hivatalos számlista nem ismeretes még, annak részleteit folyamatosan publikálják. A limitált kiadás bónuszlemezének bivalyerős tartalma is napvilágot látott, Európa krémje énekel korábbi Powerwolf-számokat a ’Missa Cantorem’ albumon. Most kikerült a netre az album első kislemeze, a Beast Of Gévaudan. A dal egy 18. századi francia legendáról szól: Dél-Franciaország Gévaudan nevű régiójában egy szörnyeteg, a gévaudani bestia körülbelül 100 embert ölt meg. Úgy hitték, hogy egy rendkívüli méretű farkas volt, az áldozatokkal gyakran úgy végzett, hogy kitépte a torkukat. A Francia Királyság tömérdek pénzt áldozott az állat felkutatására, a bestiára éveken keresztül vadásztak, és bár több farkast is leterítettek, a gyilkosságok folytatódtak. A klerikusok úgy vélték, hogy a bestia isten bosszúja, amelyet azért küldött, hogy megbüntesse az emberiséget a bűnei miatt, és a bibliai Deuteronómiumra (Második Törvénykönyv) hivatkoztak, amelyből idézik: „és a vadak fogait is rájok bocsátom”.

 

 

A banda a tervek szerint az új lemezt Európa-turnéra viszi, melynek természetesen magyar állomása is lesz. A „Farkasfalka” október 20-án érkezik a Barba Negrába. Az esemény Facebook-oldalán folyamatos tájékoztatást kaphatsz a koncerttel kapcsolatban.

Megosztás