Nyilvánosságra hozta a „Farkasfalka” az új kiadványuk bónuszlemezén szereplő énekesek nevét és az általuk felénekelt Powerwolf-nótákat.

Lassan csöpögtetik az információkat a Powerwolf új anyagával kapcsolatban, ami július 9-én jelenik meg a Napalm Recordsnál. A ’Call Of The Wild’ címre keresztelt album számcímeit egyesével már nyilvánosságra hozták, és külföldi fansite-okon már napok óta kering egy dallista, de ezt a zenekar még nem erősítette meg. Az extra kiadás bónuszlemezének a tartalma viszont már biztos, nyugodtan mondhatjuk, hogy Európa metálmezőnyének a krémjét sikerült megnyerniük a „Farkasoknak”, hogy egy-egy korábbi számukat énekeljék fel. A felhozatal igen változatosra sikeredett, női és férfi énekes, viking metálos és kalózos bulimetál arc egyaránt megtalálható, a stílusukhoz zeneileg és szövegileg legjobban passzoló nótát maguk a vendégszereplők választották ki, ez a különleges lemez a ’Missa Cantorem’ címet kapta.

 

 

Az album rengeteg verzióban megrendelhető a kiadó oldalán, és ugyan a különleges kiadások már nem mind kaphatóak, de a sztárokat felvonultató változatokból még van. A zenekar 2021-es ’Wolfsnächte 2021’ turnéja a tervek szerint október 20-án érkezik a Barba Negrába.

’Missa Cantorem’ dallista:

01. Sanctified With Dynamite – Ralf Scheepers (Primal Fear)
02. Demons Are A Girl’s Best Friend – Alissa White-Gluz (Arch Enemy)
03. Nightside Of Siberia – Johan Hegg (Amon Amarth)
04. Where The Wild Wolves Have Gone – Doro Pesch
05. Fist By Fist – Matthew Kiischi Heafy (Trivium)
06. Killers With The Cross – Björn „Speed” Strid (Soilwork)
07. Kiss Of The Cobra King – Chris Harms (Lord Of The Lost)
08. We Drink Your Blood – Johannes Eckerström (Avatar)
09. Resurrection By Erection – Christopher Bowes (Alestorm)
10. Saturday Satan – Jari Maenpaa (Wintersun)

A ’Call Of The Wild’ borítóját Zsofia Dankova készítette, aki már dolgozott a Michael Schenker Fest és az Elvenking grafikai anyagain is, az album dallistája pedig valószínűleg ez lesz:

01. Faster Than The Flame
02. Beast Of Gevaudan
03. Dancing With The Dead
04. Varcolac
05. Alive Or Undead
06. Blood For Blood (Faoladh)
07. Glaubenskraft
08. Call Of The Wild
09. Sermon Of Swords
10. Undress To Confess
11. Reverent Of Rats

Powerwolf - Call Of The Wild

Megosztás