Ki tudja már, hányadszor jött szóba a Pink Floyd újjáalakulása és ki tudja már, hányadik esetben utasította el valamelyik érintett?

roger waters david gilmour

Nem jó hírt közlünk azokkal a Pink Floyd-rajongókkal, akik még mindig reménykednek abban, hogy ismét aktivizálják magukat kedvenceik.Ezúttal David Gilmour adott ismét elutasító választ arra a kérdésre, miszerint összeáll-e még a legendás banda: „Ennyi volt, nincs tovább, Rogernek pedig minden jót kívánok, bármit is csinál. Én biztos, hogy nem megyek bele a dologba, semmi kedvem megint stadionokban játszani, hadd csináljam azt, amit akarok.”

Köztudott, a három élő Pink Floyd-tag közti viszony nem mondható szívélyesnek. Roger Watersnek tavaly volt egy kísérlete az összebékülésre, de nem járt szerencsével: „Körülbelül egy éve afféle Camp David-találkozót kezdeményeztem a többiekkel egy reptéri hotelben, Londonban, hogy végre kihátráljunk ebből a rettenetes zsákutcából, ebből a lehetetlen helyzetből, ahova mindegyikünk került.”

Idevágó hír, hogy június 30-án megjelenik a Pink Floyd 1990-es knebworthi koncertjének hanganyaga CD-n és 45-ös fordulatszámú dupla vinylen. 2019-ben már megismerhették a rajongók ezt az anyagot, ha megvették a ’Later Years’ box setet, mostantól azonban önálló kiadványként éli a saját életét.

A lemez műsora így néz ki:

01. Shine On You Crazy Diamond, Parts 1-5
02. The Great Gig In The Sky
03. Wish You Were Here
04. Sorrow
05. Money
06. Comfortably Numb
07. Run Like Hell

Pink Floyd Live At Knebworth

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!