Ozzy Osbourne felesége és managere, Sharon megerősítette, hogy a Black Sabbath egykori legendája romló egészségi állapota ellenére még utoljára színpadra lép Birminghamben, az Aston Villa stadionjában, a Villa Parkban, hogy elbúcsúzzon a rajongóitól.

Ozzy Osbourne

Korábban több koncertje is elmaradt, félő volt, hogy Ozzy Osbourne többé nem lép színpadra, de Sharon Osbourne szerint a 75 éves Ozzy újra élőben lesz látható, hogy végső búcsút vegyen a rajongótáborától.

 

 

Az elmúlt években már nem vállalta a turnézást, ami összefüggésben van a Parkinson-kórjával és a 2019-es balesetét követő műtétekkel, hogy a 2003-as – kis híján halálos – quadbukfencről ne is beszéljünk.
Azóta Ozzy azért fellépett a 2022-es birminghami Brit Nemzetközösségi Játékok záróünnepségén és egy NFL-meccsen is az Egyesült Államokban.
Sharon így nyilatkozott: “Nem fog újra turnézni, de azt tervezzük, hogy még két koncertet ad, hogy elbúcsúzzon rendesen a rajongóktól. Úgy tűnik, hogy a helyszín az Aston Villa stadionja, a Villa Park lesz Ozzy szülővárosában, Birminghamben. A hangja még mindig abszolút tökéletes, a mai napig jár énekórákra, és megvan az összes dallam a fejében.”

Ozzy tavaly februári üzenetében ezt mondta: “Alighanem ez az egyik legkeményebb dolog, amit valaha is meg kellett osztanom hűséges rajongóimmal. Mint talán tudjátok, négy évvel ezelőtt súlyos gerincsérülést szenvedtem, azóta az egyetlen célom az volt, hogy újra színpadra állhassak. Az énekhangom rendben van, de a műtétek és a nagyon komoly kezelések után fizikailag még mindig gyenge vagyok.
Megtisztelő, hogy türelmesen megtartottátok a lemondott koncertek jegyeit, de a lelkiismeretem azt mondja, hogy fizikailag nem vagyok képes egy turnét végigcsinálni, mert nem bírnám az utazást. Viszont nem gondolom, hogy így ér véget az utam, a csapatom jelenleg is a megoldáson ötletel.”
Sharon Ozzy visszatérésével kapcsolatban Londonban nyilatkozott a ‘Cut The Crap’ talkshow-turnéján, a részletekről nem beszélt.

Megosztás