Az énekes olyan orvosi beavatkozásnak néz elébe, mely meghatározza élete hátralevő részét. És ha jól alakulnak a dolgok, csinál még egy listavezető Ozzy-albumot.

Ozzy Osbourne

Sharon Osbourne, akivel Ozzy lassan negyven éve alkot egy párt, egy brit talkshow-ban jelentette be, hogy férje június tizenharmadikán komoly műtéten fog átesni. „Most vele kell lennem, ez a műtét komolyan meghatározza élete hátralevő részét” – jelentette ki komolyan Sharon, aki egyébként Ozzy menedzsere is egyben. Más, sokkal vidámabb dolgok is történnek az Osbourne családban, hiszen július 1-jén ünnepli a pár a negyvenéves házassági évfordulóját, sőt, nagyszülők is lesznek a közeljövőben. Arra a kérdésre, hogy megemlékeznek-e Ozzyval az évfordulóról, Sharon szűkszavúan válaszolt: „Minden Ozzyn múlik.”

 

 

Ozzy már korábban megerősítette a Classic Rock Magazine-nek, hogy hamarosan kés alá fekszik: „Várok egy nyaki műtétre. Jelenleg az a helyzet, hogy nem tudok rendesen járni, minden reggel gyógytornára járok. Ez egy kicsit segít, de messze nem elég ahhoz, hogy újra koncertezhessek.” Megkérdezték, mik a tervei így a hetvenes éveiben: „Egy listavezető Ozzy-albumot akarok. És visszajövök Angliába, elegem van már az amerikai életből. Sosem állt szándékomban, hogy végleg ott maradjak.”

Ez utóbbinak nemcsak érzelmi, hanem financiális okai is vannak, márciusban még azt nyilatkozták, azért jönnek el Los Angelesből, mert sokallják az ottani adót. „Eljövünk Los Angelesből. Kicsit elszomorít, mert szeretek ott élni. Ha esetleg jobbak lesznek az adózási viszonyok, lehet, hogy visszatérek. Viszem magammal a stúdiómat is, építek egy fészert és berendezem vele. Zenét fogok alkotni, és a bandám is átjön.”

Megosztás