Gyors autókat és még gyorsabb gitárokat kapunk az Obscura új klipjében, a dal a hamarosan megjelenő ’A Valediction’ című stúdióalbumukon kap majd helyet!

Obscura

A németországi székhelyű Obscura hamarosan új stúdióalbummal lepi meg rajongóit, az ’A Valediction’ című korong november 19-én lát napvilágot és a zenekar első közös munkája lesz a Nuclear Blast Records kiadóval. Az album egyik legdallamosabb tétele a When Stars Collide, amelynek érdekessége, hogy Björn „Speed” Strid is feltűnik benne, hogy tiszta énekével színesítse a dalt.
A Mirko Witzki rendező készítette klipben nemcsak a zenészek kiemelkedő tehetségének lehetünk tanúi, de az autók rajongóinak is nyújt némi vizuális élvezetet.
Steffen Kummerer, a zenekar vezetője így jellemezte az új dalt: „Az ’A Valediction’ egyik kiemelkedő kompozíciójában Björn Strid is feltűnik a Soilworkből. A When Stars Collide kombinálja a felfokozott tempókat egy meglehetősen sötét és keserű narratívával, amely egy elgondolkodtató történetbe vezet, ahol az öröm és a megkönnyebbülés érzése elborít minden gyászos nyomorúságot.”

Az Obscura a világjárvány alatt írta és rögzítette az ’A Valediction’ dalait. Ebben az időszakban a banda távmunkában dolgozott, azaz minden egyes hangszert – dob, gitár és basszusgitár – Hollandia, Ausztria és Németország különböző stúdióiban rögzítettek. Miután mindenki elkészült a részeivel, az anyag Fredrik Nordström svédországi stúdiójában került véglegesítésre. Nordström segítségével a végeredmény egy mélyebb, súlyosabb, mégis kerekebb produkció lett.
Az Eliran Kantor festményével díszített új album máris előrendelhető a kiadó webshopjából, ahol a rajongók kedvükre válogathatnak a különböző fizikai formátumok közül.

’A Valediction’ dallista:

01. Forsaken
02. Solaris
03. A Valediction
04. When Stars Collide (feat. Björn “Speed” Strid)
05. In Unity
06. Devoured Usurper
07. The Beyond
08. Orbital Elements II
09. The Neuromancer
10. In Adversity
11. Heritage

Obscura - A Valediction

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!